FÅ TEGNET og Designet
DIN DRØMMEBOLIG!

Arkitektens særlige designfokus

Hvad der er smukt er subjektivt, men smukke huse opnås bedst ved et bevidst valg af materialer, farver og overfladernes karakterer og måden de er sammensat. Derudover er rumoplevelsen og deres indbyrdes sammenhæng afgørende for at det bliver et funktionelt, hjemligt og komfortabelt hus at opholde sig i.

Daniel Nielsens særlige designfokus er miljø, komfort og bygbare løsninger, som bliver indarbejdet som en naturlig del af bygningsudformning og materialevalg. Det drejer sig om valg af miljøvenlige og sunde materialer, som hverken skader miljøet og indeklimaet, behagelige og komfortable rum i forhold til udkig, dagslysniveau, akustik og temperatursvingninger, og gode og holdbare byggetekniske løsninger. Det er bevist at energiforbrug ikke er nævnt da det kommer af sig selv ved at have fokus på ovennævnte, så et lavt energiforbrug er bare en positiv “bivirkning”.

Fremtidens bygninger og ombygninger bør være miljøvenlige og kunne tilpasse sig større klimaudsving. Langt hen af vejen kan dette opnås ved sund fornuft og den rette erfaring. Det kan dog være nødvendigt med mere avancerede beregninger og simuleringer. Det kunne være dagslys-, termisk komfort, akustik og vind simuleringer. Hvis det er nødvendigt er det også noget Daniel Nielsen kan udføre eller koordinere.

Hvorfor vælge det arkitekttegnede hus

I dag ønsker flere og flere en unik bolig, både hvad angår design og materialevalg. 

Forskellen mellem at få det designet af arkitekten og vælge et typehus, er valgfriheden typisk begrænset ved et typehus, hvorimod det arkitekttegnede hus er uden begrænsninger og udvikles i samarbejde med jeres ønsker, behov og budgetramme, og arkitektens og dennes faglighed, og sidst men ikke mindst så vægtes det højt at det tilpasses stedet og dets omgivelser. At det fx placeres i omgivelserne så det skaber gode uderum, såvel velovervejet udkig.

Oversigt over typiske opgaver

Oversigt over typiske opgaver arkitekt Daniel Nielsen udfører. Derudover har Daniel også designet både mindre og større opgaver, som fx kontorbygninger, garager, køkkener, borde og træskulpturer.

Samarbejdsprocessen

Arkitekt Daniel Nielsen tilbyder dig et tæt samarbejde i at udvikle og realisere drømmen om nyt hus, ombygning eller tilbygning. Ganske enkelt er det arkitektens fornemmeste opgave at gøre din drøm til virkelighed, både med hensyn til design, funktionalitet og ikke mindst budget.

Det kan dog være er en proces med mange beslutninger og krav der skal holdes styr på i gennem et projektets faser fra den kreative sparring i starten, indtil byggeriet står klar til ibrugtagning. Det kan arkitekten hjælpe jer godt igennem med.

Den overordnede tilgang til processen og samarbejdet med dig er den samme, uafhængigt om det er et nyt byggeri, eller om det er et ønske om at ændre og optimere en eksisterende bolig.

Den typiske bygherre

I gennem årene har der været meget forskellige bygherrer Daniel har hjulpet i gennem design- og udførelsen processen.

Typisk har det været bygherrer som enten har ønsket at være meget med i design og beslutningsprocessen, og ikke bare nøjes med vælge mellem få designmuligheder, eller har savnet at få den rette rådgivning til den optimale placering af hus og opholdsarealer på grunden i forhold til sol, skygge, vind og udsigt. Eller miljøbevidste bygherre der har ønsket særlige miljøvenlige huse, hvor der også indtænkes bygbare løsninger.

Oversigt over typiske projektfaser og indeholdte ydelser

Tag kontakt allerede i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, og så kan vi sætte os ned og tage en snak om din drømmebolig. Vi er også at finde på de sociale medier, Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter og LinkedIn, hvor I er velkommen til at følge med i de seneste nyheder. Du er også velkommen at ringe på 4056 3029

Blog